Comillas

(2002)

Nydelig, stille pittoresk landsby som ligger litt tilbaketrukket fra fin strand med liten fiskehavn. Bildet viser det gamle universitetet utenfor sentrum.

Det er et utrolig flott hotel øverst i landsbyen i rustikk stil, med store rom og svære saler og tunge møbler. Dobbeltrom med bad til 85 euros i juli-august, ellers 60 euros. Det finnes rom i 2. etasje (primera planta) med balkong, i etasjen over er det vinduer med havutsikt. Et topp sted for den som vil ha både stil og komfort og atmosfære. Personlig henvendelse.

Like nedenfor ligger et meget pent hotell med dobbeltrom med bad til 65 euros i høysesong, 50 euros i lavsesong. Rom 102-104 har balkong mot syd, rolig gate og kafe. 201 har litt smal dobbelseng og glimt av hav. Personlig henvendelse.

Det finnes også hostaler til 30 euros for dobbeltrom med bad, for eksempel Pension Villa, øverst i landsbyen, tlf 00 34 942 72 02 17.

Midt i landsbyen ligger et hjemmekoselig hostal med dobbeltrom med bad i gangen. Men 101 og 102 er alene om badet i første etasje, så dette er utmerket for en familie eller to par. 30 euros i juli-sept, ellers 24 euros. Veldig bra.for lavbudsjett. Personlig henvendelse.